torsdag 13 oktober 2011

Läs sexnoveller - allt annat är rubbat

Växeln hallå, hallå

Sexnoveller för stygga flickor

En sexnovell utspelar sig 1957. För här kommer uppföljaren till sexnovellen Tillbaka till framtiden. Lilla Lovisa förflyttas återigen till 1957, men den här gången är det en vuxen kvinna som berättar om sina bästa erotiska äventyr. Denna sexhungriga qvinna är lyckligt gift och mor till två snälla barn. Ändå kräver hennes kurviga kropp spexuella aktiviteter äventyr utanför äktenskapet. Kolla in bilden ovanför så förstår du nog varför så är fallet.

Den synnerligen sexiga mamman har sin massageapparat, men den kan inte ersätta ett rejält PIP. Vår hjältinna berättar om sitt första lesbiska äventyr med den där söta flickan i London. Mamman lättar sitt hjärta om en kväll på ett av huvudstadens hotell med dåligt rykte. Hur hon sprängde alla moraliska gränser när det gäller hur skamlös en otrogen hustru kan vara. Nästan värre än en sexnovell.

Sexnovellens huvudperson minns hur hon raggade upp en man utanför Systembolaget. Den där gången när hon tyckte det var dax att bli av med oskulden – eftersom hon fyllt femton år och det inte fanns någon tid att förlora.

Läs en sexnovell om en värld där moralen sade en sak och jakobstaven en annan – bakom folkhemmets stängda hotellrumsdörr. En sexnovell om en tid då hemmafrun såg till att skaffa sig lite extra PIP när maken var på jobbet. Och då det förmodligen inte var så dumt att vara ung, gift, mor, hemmafru och älska PIP.

Dagens sexnovell: Doktor Gylfbrus Rapport av Miss Hjorthagen.

Sexnoveller just för dig

Sexnoveller & Orgasmer erbjuder speciellt utvalda och populära sexnoveller, skrivna av professionella författare, journalister, copywriters och andra trevliga skribenter med många års erfarenhet av kreativt skrivande. Bara så du vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar