lördag 4 februari 2012

Erotisk litteratur för damerSexnovellen handlar om Sixten som hittat en ny sexig mor med en... (svälj) förtjusande liten dotter. Den sexiga lilltjejen har inga större problem med att förföra honom om hon skulle känna för det. En tjejkompis till dottern varnar honom för mamman och dottern, dom har alltid varit skumma. Men när sedan dottern ber honom kolla vad som finns bakom den gröna dörren kan han inte låta bli. Och där får han en förklaring på och demonstration av den förbjudna njutningen som inte känner några ålders- köns- eller släktskapsgränser. Naughty, naughty!
Det här är ännu en härlig sexnovell för tjejer, berättad ur ett manligt perspektiv. Lite mer intrig, lite mer litteratur, lite mer sex och lite mer hum-hum än i genomsnittsnovellen. Unga flickor, mumsiga morsor och otillåten sexualitet. Man behöver inte vara rubbad för att gilla sådant. Bara ha normalt intresse för sex.
Bakom den gröna dörren del 2 erotik från SexNoveller & Orgasmer av Lovisa Hjorthagen. Handlingen i den här sexnovellen kretsar kring Milf, Teen och Incest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar